Het Palet

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Alkmaar - Alkmaar
Actueel aanbod

€ 250.000,- tot € 430.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 64m2

Over dit project

Nog enkele appartementen beschikbaar!

Zoek jij een koopappartement in Alkmaar? De verkoop is gestart van de appartementen in woongebouwen RED en YELLOW in Het Palet in Alkmaar. Én de bouw start in het eerste kwartaal 2023. Voor welk type appartement ga jij? Neem snel contact op!

Het Palet verrijst aan de Picassolaan, aan groene westrand van Alkmaar. De drie appartementengebouwen zijn vernoemd naar de drie belangrijkste kleuren van de beroemde schilder: RED, YELLOW en BLUE. Die variatie vind je ook terug in de drie verschillende typen appartementen: koop, betaalbare koop en midden-huur.

De appartementen van RED en YELLOW zijn bij uitstek geschikt voor starters en een- en tweepersoonshuishoudens. Over de huurappartementen van BLUE wordt later meer bekendgemaakt.

Het Palet staat in het teken van natuurinclusief bouwen. Het wooncomplex ligt straks te midden van brede groenstroken en watergangen. Een nieuwe groenstrook vormt een ecologische verbinding tussen de Hoevervaart, de bebouwde ruimte en het aangrenzende parkachtige terrein. Daarbij passen ook duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. Denk daarbij aan vloerverwarming en -koeling met behulp van warmte- en koude-opslag (WKO). Verder wordt zo veel mogelijk gestreefd naar circulair bouwen. Het betekent minder materiaal- en energieverbruik, toepassing van herbruikbare materialen en lange levensduur. Spreekt dit ook jou aan?

Interesse? Maak je online woondossier aan en schrijf je nu in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Palet
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
81
Prijs
€ 250.000,- tot € 430.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alkmaar.

Aanmelden