Het Palet

Alkmaar - Alkmaar
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Zoek jij een betaalbaar of juist een exclusief koopappartement in Alkmaar? Of huur je voorlopig liever? In nieuwbouwproject Het Palet kan het allemaal. Je woont hier gunstig aan de groene rand van Alkmaar West, dicht bij uitvalswegen en de historische binnenstad van Alkmaar. Voor welk type appartement ga jij?

Aan de Picassolaan in Alkmaar komt Het Palet: drie woongebouwen met een divers palet aan appartementen. De appartementengebouwen zijn vernoemd naar de drie belangrijkste kleuren van de schilder: Red, Yellow en Blue. Die variatie vind je ook terug in de drie verschillende typen appartementen.

Het aanbod varieert van sociale-koopappartementen en midden-huurappartementen tot vrijesector-koopappartementen. Ze zijn bij uitstek geschikt voor jonge starters en een- en tweepersoonshuishoudens. Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan aan en blijf op de hoogte.
Ga naar de projectwebsite www.woneninhetpalet.nl voor meer informatie

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Palet
Koopwoningen
81
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alkmaar.

Aanmelden