Cascade

Alkmaar - Alkmaar
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De buitengewone woonkwaliteit van Cascade in Alkmaar

Vandaag duurzaam ontwikkelen voor de wereld van morgen; dat is Cascade. Dit fraaie woonplan wordt ontwikkeld op een bijzondere plek in Alkmaar. Op de hoek van de Helderseweg en de Stationsweg om precies te zijn. In hartje stad, met de voordelen van een prima OV-ontsluiting richting Amsterdam om de hoek.

Maar Cascade biedt meer dan een centrale ligging. De groene en trapsgewijze opzet van het plan zorgt voor een herkenbare verbinding met de directe omgeving. Het wordt een fraai geheel dat uit circa 87 appartementen bestaat. Een buitengewone woonkwaliteit die een belangrijke aanvulling wordt op het woningaanbod in Alkmaar.

Cascade staat ook voor cohesie en samenzijn. Bewoners zijn samen Cascade. De idee├źn achter en de uitvoering van het plan ondersteunen deze gedachte. Je herkent het in het vele openbare groen, maar bijvoorbeeld ook in het gezamenlijke dakterras op de eerste verdieping; een heerlijke plek om samen te komen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cascade
Start verkoop
2021 (3e kwartaal)
Koopwoningen
87
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alkmaar.

Aanmelden