Cascade

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Alkmaar - Alkmaar
Actueel aanbod

€ 199.500,- tot € 680.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
44 - 149m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Een betaalbare koopwoning? Het kan in Cascade. Midden in het centrum van Alkmaar komen 87 duurzame appartementen waar je écht samen leeft. Onze visie is dat gebouwen weer (micro)dorpen moeten worden, waar mensen elkaar kunnen vinden en helpen. Ontmoeting en sharing staan dus centraal in Cascade. Daarbij is dit het eerste gebouw in Alkmaar dat volledig vanuit bewonersperspectief – met een eigen sharing-concept – is ontwikkeld. De verkoop start op 16 september!

Hier kijk je om naar je nieuwe buren en zij ook naar jou. Ontmoet elkaar op het gezamenlijke dakterras of tijdens een buurtborrel met de andere bewoners. Of je nu op zoek bent naar een toffe studio midden in de stad of een appartement XXL met groots dakterras en een mooi uitzicht, Cascade is voor iedereen.

Groene gevel

Wist je dat Cascade de grootste groene gevel van Alkmaar krijgt? Met zoveel planten op én rondom het gebouw ontstaat er een soort natuurlijke airco. De grote daktuin is een plek waar iedereen in de zomer samen kan komen om beschutting te vinden tijdens warme dagen. Al het groen reduceert CO₂ en hittestress én draagt bij aan een hogere luchtkwaliteit. In Cascade kun je zelfs samenwerken om de tuinen te onderhouden. Zo besparen jullie servicekosten en het geld dat overblijft? Daar kan vast een leuke BBQ mee worden georganiseerd.

Architectuur

Een cascade is een soort waterval die trapsgewijs naar beneden stroomt. Die indeling herken je meteen als je het gebouw ziet. De twee gebouwen hebben een hoofdingang aan de Stationsweg en de Helderseweg. In het midden komen bergingen, een fietsenstalling voor alle bewoners en bij de entree in beide torens vind je straks een pakketkast. Zo kun je al jouw pakjes makkelijk ontvangen, of je boor uitlenen aan de buren.

Dynamische plek

In het centrum van Alkmaar woon je op een prachtige en dynamische plek. Je bent midden in de stad en leeft in een gloednieuwe omgeving in de buurt van het spoor, naast Station Alkmaar. Met moderne hotels, kantoren en woningen wordt dit een bruisende groene rand waar veel te beleven is. Winkels en restaurantjes zitten op loopafstand en de trein en bus vind je letterlijk om de hoek. Koffietje doen of een terrasje opzoeken? Je bent er zo.

Niets missen? Meld je nu aan en blijf op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cascade
Start verkoop
16-09-2021
Koopwoningen
87
Prijs
€ 199.500,- tot € 680.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Trein/tramstation

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alkmaar.

Aanmelden