De Bloemaert

Alkmaar - Alkmaar
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuwbouwproject De Bloemaert wordt gerealiseerd op de plek van het voormalige assurantiekantoor Rooker aan de Bloemaertlaan in de wijk De Hoef in Alkmaar. Hier heeft VOF Horizon Ontwikkeling het voornemen om tien grondgebonden eengezinswoningen en zes appartementen te realiseren. Het ontwerp voor het project sluit aan op de woningen die onlangs zijn gebouwd in deze wijk, bij De Hoef XL.

De tien ruime eengezinswoningen (bouwnummers 1 t/m 5 en 8 t/m 12) hebben drie volwaardige rechte woonlagen waardoor een riant aantal slaapkamers, vier tot zes, mogelijk is. Volop mogelijkheden om een mooie thuiswerkplek te creëren. De eengezinswoningen beschikken over een achtertuin met berging.

De zes appartementen (bouwnummers 6, 7 en 13 t/m 16) hebben aan de voorzijde een eigen buitenruimte in de vorm van een inpandig terras of balkon. De appartementen hebben zicht op de historisch herkenbare molen en de Houtvaart waar zomers recreatief waterverkeer te zien is.

Iedere woning beschikt over één of twee eigen parkeerplaatsen in het groene achtergebied.

VOF Horizon Ontwikkeling is een samenwerkingsverband van Timpaan uit Hoofddorp en Bot Bouw uit Heerhugowaard. In deze samenwerking zijn eerder in deze wijk de voormalige schoollocaties aan de Jan de Heemstraat en Bergerweg herontwikkeld en de plannen Hoevervaart, Hoef XL en Bergerveste gerealiseerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Bloemaert
Start verkoop
01-11-2020
Koopwoningen
16
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alkmaar.

Aanmelden