De Bloemaert

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Alkmaar - Alkmaar
Actueel aanbod

€ 239.000,- tot € 450.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
52 - 140m2
Kaveloppervlak
95 - 138m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Nieuwbouwproject De Bloemaert wordt gerealiseerd op de plek van het voormalige assurantiekantoor Rooker aan de Bloemaertlaan in de wijk De Hoef in Alkmaar. Hier realiseert VOF Horizon Ontwikkeling tien grondgebonden eengezinswoningen en zes appartementen. Het ontwerp voor het project sluit aan op de woningen die onlangs zijn gebouwd in deze wijk, bij De Hoef XL. Alle bouwnummers zijn verkocht.

De tien ruime eengezinswoningen (bouwnummers 1 t/m 5 en 8 t/m 12) hebben drie volwaardige woonlagen en beschikken standaard al over vier grote slaapkamers. Optioneel is zelfs een vijfde slaapkamer mogelijk. Er zijn volop mogelijkheden om een mooie thuiswerkplek te creëren. De eengezinswoningen beschikken over een achtertuin met berging.

De zes appartementen (bouwnummers 6, 7 en 13 t/m 16) hebben aan de voorzijde een eigen buitenruimte in de vorm van een inpandig terras of balkon. De appartementen hebben zicht op de historisch herkenbare molen en de Houtvaart waar zomers recreatief waterverkeer te zien is.

Iedere woning beschikt over één of twee eigen parkeerplaatsen in het groene achtergebied.

VOF Horizon Ontwikkeling is een samenwerkingsverband van Timpaan uit Hoofddorp en Bot Bouw uit Heerhugowaard. In deze samenwerking zijn eerder in deze wijk de voormalige schoollocaties aan de Jan de Heemstraat en Bergerweg herontwikkeld en de plannen Hoevervaart, Hoef XL en Bergerveste gerealiseerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Bloemaert
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16
Prijs
€ 239.000,- tot € 450.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alkmaar.

Aanmelden