De Pauw fase 3

Alkmaar - De Rijp
Actueel aanbod

€ 575.000,- tot € 639.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
144 - 158m2
Kaveloppervlak
336 - 541m2
Inhoud
580 - 700m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Nog 3 woningen beschikbaar!

Voor ieder wat wils
De Pauw is een een kleinschalig en gevarieerde woonwijk met een diversiteit aan woningen gelegen aan de rand van De Rijp. Midden in de groene weilanden en omringd door water wordt dit gebied uitgebreid met maar liefst 22 rijwoningen, 8 twee-onder-één-kapwoningen, 12 vrijstaande woningen AAN HET WATER, 4 levensloopwoningen en 6 appartementen in diverse prijsklassen. Naast het verschil in (kavel)grootte hebben een groot aantal van deze woningen een standaard uitbouw en kunt u uw woning optioneel nog uitbreiden met garage of één van de andere opties. De grootste vrijstaande woningen hebben STANDAARD EEN GARAGE.

Alle woningen worden gasloos gebouwd, zijn voorzien van pv-panelen, een individuele warmtepomp, hebben vloerverwarming en er is een ruime keuze aan sanitair en tegelwerk.

Duurzaamheid
Een duurzame woning is niet alleen het ontwikkelen van een woning die zo lang mogelijk voldoet aan woonkwaliteit. Het is de combinatie van een huis dat comfortabel en behaaglijk is én goed is voor mens en milieu. Daarom hebben wij gekozen voor een energiezuinig en duurzaam ontwerp.

In plaats van een gasaansluiting zal de warmte in uw woning middels een duurzame warmtepompinstallatie van Eteck worden geleverd in combinatie met zonnepanelen en goede isolatie. De zonnepanelen ondersteunen de warmtepomp door het leveren van elektra, maar leveren ook de energie voor bijvoorbeeld de huishoudelijke apparaten.

Hiermee levert u, als bewoner van De Pauw, een bijdrage aan de vermindering van de CO2-uitstoot en is uw woning klaar voor een duurzame toekomst!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Pauw fase 3
Start verkoop
2020 (1e kwartaal)
Realisatie
2019 (1e kwartaal)
Koopwoningen
52 (waarvan 6 beschikbaar)
Prijs
€ 575.000,- tot € 639.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alkmaar.

Aanmelden