De Bloemaert

Alkmaar
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op plek van het voormalige assurantiekantoor Rooker aan de Bloemaertlaan in de wijk De Hoef in Alkmaar heeft VOF Horizon ontwikkeling het voornemen om 15 stadswoningen en 6 appartementen te realiseren.

De 15 ruime stadswoningen met tuinterrassen zijn in lijn met de woningen die al eerder zijn gebouwd in deze wijk, bij De Hoef XL. Het betreft drielaagse woningen, met de woonkamer en woonkeuken op de eerste verdieping met aansluitend de achtertuin, uitgevoerd als tuinterras. De begane grond biedt verschillende gebruiksmogelijkheden. Hier kan bijvoorbeeld een kantoor aan huis of extra slaapkamer worden gerealiseerd. Op de tweede verdieping komen drie slaapkamers en een badkamer. Het binnenterrein wordt voorzien van parkeerplaatsen. Het plan wordt verder aangevuld met 6 appartementen.

VOF Horizon ontwikkeling is een samenwerkingsverband van Timpaan uit Hoofddorp en Bot Bouw uit Heerhugowaard. In deze samenwerking zijn eerder in deze wijk de voormalige schoollocaties aan de Jan de Heemstraat en Bergerweg herontwikkeld en de plannen Hoevervaart, Hoef XL en Bergerveste gerealiseerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Bloemaert
Start verkoop
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
21
Type woningen
Appartement, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alkmaar.

Aanmelden