Sint-Josephkerk

Alkmaar - Alkmaar
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

DE JOSEPH

Wonen in De Joseph betekent luxe wonen in een monumentaal pand aan de rand van de binnenstad van Alkmaar. De Sint-Josephkerk, gelegen in het groene Nassaukwartier, wordt zorgvuldig getransformeerd tot een prachtig woongebouw met behoud van het monumentale karakter.

Alle woningen in De Joseph worden samen in nauw overleg met de bewoners ontworpen. De Joseph biedt een unieke woning in een prachtig monumentale woongebouw dat u naar eigen wens kunt inrichten.

Het plan
Het prachtige monumentale pand wordt in nauwe samenwerking met betrokken partijen, waaronder de Rijksdienst voor Cultureel erfgoed, omgebouwd naar een eigentijdse woongebouw met zeven riante en zeer luxe appartementen. Kenmerkend zijn de historische details, hoge plafonds en prachtige neogotische raampartijen die er voor zorgen dat het een uniek woongebouw ontstaat.

Alle woningen hebben zeer riante terrassen en een eigen buitenruimte en eigen parkeerplaats op het terrein. Als toekomstig bewoner wordt u betrokken bij de verdere ontwikkeling van het plan en bieden wij de unieke mogelijkheid om de woning geheel naar uw eigen wens in te delen.

Locatie
Aan de rand van het centrum en op een van de mooiste locaties in Alkmaar ligt de Sint-Josephkerk. Een toonaangevend gebouw, gelegen aan de rand van het populaire Nassaukwartier en met uitzicht op de binnenstad, de singel en het groen van de Nassaulaan. De kerk wordt omringd door statige herenhuizen. Door de brug in het verlengde van de Nassaulaan wandelt u zo naar de binnenstad van Alkmaar om te winkelen.

Interesse
Heeft u interesse in een van de unieke woningen in De Joseph? Schrijf u in als belangstellende en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit bijzondere project. Zo bent u als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen en van alle belangrijke data.
Ga voor meer informatie naar: wonenindejoseph.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sint-Josephkerk
Koopwoningen
7
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alkmaar.

Aanmelden