Joseph

Alkmaar - Alkmaar
Actueel aanbod

vanaf € 725.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 270m2

Over dit project

Joseph - 9 unieke kansen

Wonen op een bijzondere plek. Groots en stijlvol tegelijk. Met ruimte voor eigen inventiviteit. De monumentale St Joseph kerk wordt getransformeerd in 9 exclusieve appartementen. De royale buitenruimtes en gebruiksoppervlaktes (130 tot 271 m2) vragen elk om een unieke indeling. Om die reden bent u van harte welkom om aan te schuiven aan de tekentafel van de architect.

De meer dan 100 jaar oude St Josephkerk staat in het statige Nassaukwartier aan de rand van het historische centrum. De Alkmaarder Hout is om de hoek. Via de Nassaubrug, wandelt u over de Singelgracht, door het groen, naar de binnenstad. Het NS-station is dichtbij, net als verschillende musea en het theater.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Joseph
Prijs vanaf
€ 725.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alkmaar.

Aanmelden