Tweemaster

Alkmaar
Actueel aanbod

€ 529.000,- tot € 529.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
138 - 138m2
Kaveloppervlak
355 - 355m2
Inhoud
542 - 542m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Op de voormalige locatie van basisschool De Tweemaster aan de Boeijerstraat in De Rijp, verkoopt Bot Bouw vijf vrijstaande woningen met grote tuinen grenzend aan het water en tien starterswoningen.

De vrijstaande woningen hebben de uitstraling van een Kapberg. Dit ‘oud-Hollandse’ poldericoon past helemaal in de omgeving van De Rijp. De woningen liggen aan een doodlopend straatje zonder doorgaand verkeer voor de deur. Ze worden voorzien van een lichte, genuanceerde gevelsteen, antracietzwarte dakpannen en een donkere, zwartbruine gevelbekleding.

De voortuinen van deze vrijstaande woningen zijn ruim genoeg om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. De royale achtertuinen liggen op het zuiden en grenzen aan het water.

Specificaties
* 138 m2 woonoppervlak
* 352 tot 530 m2 kaveloppervlak
* 2 privé parkeerplaatsen
* Energie neutraal (EPC 0,0)
* Gasloos
* Luxe afwerking
* Tuin op het zuiden
* Gelegen aan het water

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tweemaster
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 529.000,- tot € 529.000,-
Type woningen
Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alkmaar.

Aanmelden