De Westfriese Poort

Alkmaar - Alkmaar
Actueel aanbod

€ 199.000,- tot € 1.075.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 203m2
Inhoud
135 - 600m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

KOM NAAR DE MEET & GREET EN STEL AL UW VRAGEN OVER DE WESTFRIESE POORT
Kom naar de Meet & Greet op dinsdag 23 juli a.s. van 17.00 tot 19.00 uur van De Westfriese Poort! Heeft u vragen over dit project? Stel ze dan aan Pascal van Aalst en Tineke Dapper van DVA Makelaars. Zij kunnen u alles vertellen over dit bijzondere project in Alkmaar.

Locatie: DVA Makelaars, James Wattstraat 32A, 1817 DC Alkmaar (Kantorenpark De Viaanse Molen – gratis parkeren voor de deur)

INTERIEURARCHITECT AANWEZIG TIJDENS DE MEET & GREET – LAAT ALVAST EEN EERSTE TEKENING VAN UW WONING MAKEN!
Tijdens de Meet & Greet is ook interieurarchitecte Wiepke Staakman aanwezig. Wiepke heeft ruim 16 jaar gewerkt bij Ontwerpstudio Jan des Bouvrie aan uiteenlopende projecten in zowel binnen- als buitenland. Laat alvast een eerste tekening maken van uw woning. Wiepke denkt graag met u mee! Tevens tonen wij ook nieuwe art impressions om u een idee te geven hoe mooi en prettig de woningen er aangekleed uitzien.

FIJN WONEN TUSSEN KANAAL EN DIJK
Op de hoek van het Oudorperdijkje en de Eilandswal in Alkmaar komt een nieuw, robuust appartementencomplex met 21 luxe appartementen en 9 compacte studio’s. Bent u op zoek naar een moderne woning in Alkmaar in een gezellige en vriendelijke woonomgeving, heel dicht bij het historische centrum? Dan is de Westfriese Poort zeker iets voor u!

De woningen aan de Eilandswal hebben prachtig uitzicht op de dynamiek van het Noord-Hollandsch Kanaal en op het Victoriepark met zijn fraaie bomen en het monumentale IJkgebouw. De overige woningen kijken uit op het lommerrijke Oudorperdijkje. On top of that is er een riant penthouse met veel licht, lucht en ruimte. De appartementen op deze mooie, groene locatie wekken hun eigen energie op door middel van zonnepanelen. U kunt ze ook nog helemaal naar eigen smaak indelen. Dat is echt fijn wonen in Alkmaar.

Bent u op zoek naar een prachtig, riant maar vooral luxueus appartement in Alkmaar - op een mooie, groene locatie met prachtig uitzicht op het Victoriepark en het historisch centrum van Alkmaar - dat u ook nog helemaal naar uw eigen smaak kunt indelen? Dan is De Westfriese Poort zeker iets voor u! Kijk voor meer informatie op www.dewestfriesepoort.nl of bel met DVA Makelaars: 072 - 520 20 51

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Westfriese Poort
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
30
Prijs
€ 199.000,- tot € 1.075.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alkmaar.

Aanmelden