De Westfriese Poort

Alkmaar - Alkmaar
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
86 - 284m2
Inhoud
250 - 850m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

FIJN WONEN TUSSEN KANAAL EN DIJK

Op de hoek van het Oudorperdijkje en de Eilandswal in Alkmaar komt een nieuw, kloek appartementencomplex met 31 luxe appartementen. De woningen aan de Eilandswal hebben prachtig uitzicht op de dynamiek van het Noord-Hollandsch Kanaal en op het Victoriepark met zijn fraaie bomen en het monumentale IJkgebouw. De overige woningen kijken uit op het lommerrijke Oudorperdijkje. Een gezellige en vriendelijke woonomgeving, dicht bij het centrum van Alkmaar.

De ruime appartementen variƫren in grootte van 85 m2 tot 180 m2 met bovenin nog een penthouse van 280 m2. De moderne installaties en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat u energiezuinig en comfortabel woont. Daarbij heeft u vrije keuze in de indeling van uw toekomstige huis: u kunt het appartement grotendeels naar eigen wens inrichten. Het gehele gebouw varieert in hoogte met als hoogste punt de zes verdiepingen op de hoek van de Eilandswal en het Oudorperdijkje. Ieder deel van het gebouw krijgt andere gevelaccenten, wat verrassende effecten geeft. Er is een lift en in de kelder komt een parkeergarage waar u een eigen parkeerplaats heeft. Ook zijn hier de bergingen. Deze kelder wordt afgesloten, een veilig gevoel.

Bent u op zoek naar een prachtig, riant maar vooral luxueus appartement in Alkmaar - op een mooie, groene locatie met prachtig uitzicht op het Victoriepark en het historisch centrum van Alkmaar - dat u ook nog helemaal naar uw eigen smaak kunt indelen? Dan is De Westfriese Poort zeker iets voor u!

In het voorjaar van 2018 zal de verkoop van de appartementen van start gaan, onder begeleiding van Dapper & van Aalst Makelaardij. Kijk voor meer informatie op www.dewestfriesepoort.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Westfriese Poort
Koopwoningen
31
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alkmaar.

Aanmelden