Lokaal nieuws maandag 20 september 2021 Bron: Cascade

Keuken-inspiratie

Zoek jij nog inspiratie voor de keuken? Cascade heeft een keukenpartner! Bruynzeel Keukens heeft betaalbare en gebruiksvriendelijke keukens in alle stijlen, en werkt tijdens het bouwtraject samen met de aannemer. Alle details van het project zijn dus al bij hen bekend. Zo krijg je gegarandeerd advies op maat. En bij de oplevering? Dan is jouw keuken klaar voor gebruik en krijg je een persoonlijke toelichting.

Zoek jij nog inspiratie voor de keuken? Cascade heeft een keukenpartner! Bruynzeel Keukens heeft betaalbare en gebruiksvriendelijke keukens in alle stijlen, en werkt tijdens het bouwtraject samen met de aannemer. Alle details van het project zijn dus al bij hen bekend. Zo krijg je gegarandeerd advies op maat. En vlak na de oplevering? Dan kan je keuken geplaatst worden en is jouw keuken klaar voor gebruik. Daarnaast krijg je ook nog een persoonlijke toelichting.

Waar te beginnen? Er komt een kopersavond waarop je meteen de andere bewoners van Cascade kunt ontmoeten. Download de brochure en lees snel verder.

Download keuken-inspiratie!

Meer weten over Cascade

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alkmaar.

Aanmelden