Specialisten

Dilina Verkoopstyling maakt jouw huis binnen een dag klaar voor verkoop

Diana Krigee: ,,Kleine veranderingen maken het grote verschil.”

De verkoop van je huis kan een flinke klus zijn. Verkoopstyliste Diana Krigee van Dilina Verkoopstyling, maakt de verkoop graag een stukje gemakkelijker. Haar doel is om mensen te helpen met het sneller verkopen van hun woning. Ze restylet woningen en richt onder andere ook leegstaande woningen in. Daarnaast fotografeert ze het resultaat ook zodat deze foto’s voor de verkoop gebruikt kunnen worden op sites als Funda.  Maar hoe werkt een verkoopstylist nu eigenlijk?

,,Wanneer een woning verkocht moet worden, is het belangrijk dat de woning zo neutraal mogelijk is. De kijker moet met een open blik de woning kunnen bekijken. De persoonlijkheid moet eigenlijk uit de woning. Dit kunnen foto’s zijn, maar ook het karakter van een hele kamer. Zo is voor een kijker een Ajax kinderkamer of een knalroze prinsessenkamer niet zo makkelijk om doorheen te kijken.” In een zilveren met groene bus rijdt het team van Dilina Verkoopstyling door de regio. 

Werk

Diana: ,,Het eerste waar we naar kijken als we een woning binnenlopen, is natuurlijk de ruimte zelf. Daarnaast is het lichtinval en de vloer ook erg belangrijk. Wat kunnen we ermee? We houden ervan om hard te werken. Geen dossiers en documenten; maar direct met de ‘hands-on’ methode  aan het werk te gaan. We beginnen ’s morgens en ’s middags maak ik de foto’s al.” Diana werkt met een zo laag mogelijk budget. ,,Soms hoeft de ruimte alleen maar opgeruimd te worden. We maken zoveel mogelijk gebruik van de bestaande meubelen en accessoires in huis. Als het resultaat beter wordt door een aantal accessoires aan te schaffen, dan kan dit ook.”

Het beroep van verkoopstyliste is Diana op haar lijf geschreven. ,,Ik heb een passie voor interieur en styling. Het helpen van mensen, het persoonlijke contact en het vertrouwen van beide kanten maakt ons werk fantastisch om te doen. Met een paar kleine veranderingen, maak je een groot verschil. En als de woning snel verkocht is, geeft dat voldoening en zeker de kroon op ons werk.” Naast verkoopstyling verzorgt het bedrijf ook interieurstyling en zelfs (kleine) verbouwingen in en om het huis. ,,Dit kan een nieuwe tuindeur zijn, maar ook een nieuwe keuken.”

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.